Heleen Moes
Heleen Moes
~ MET ZIEL EN ZAKELIJKHEID ONDERNEMEND ~

Dit kan ik voor je
betekenen

 

_DSF4948.jpg
 

Strategisch advies

Sta jij voor een belangrijke keuze in de ontwikkeling van jouw bedrijf en wil je die met meer vertrouwen nemen? Of wil je ontdekken wat de volgende stap in de groei van jouw bedrijf is?
Samen ontdekken we wat voor jouw bedrijf de beste oplossing is op lange termijn en wat je kunt doen op korte termijn om daar te komen.

Samen sparren

Zoek je iemand die even met je meedenkt? Over je bedrijf, je producten of diensten? Of misschien wil je graag je marketing aanscherpen?
Mijn kennis, ervaring en frisse blik helpen je om in korte tijd helder te krijgen wat de gewenste oplossing is en wat je kunt doen om dit te realiseren. 

Business coaching

Wil je iemand die langere tijd met je meeloopt en je scherp houdt op je ambities en hiervoor in de waan van de dag de juiste keuzes maakt? I’m your girl! Of we nu wekelijks, maandelijks of eens per kwartaal contact hebben, mijn inzet is erop gericht op jou te helpen jouw koers te vinden, te volgen en bij te sturen wanneer nodig.

 
Don’t be afraid to give up the good to go for the great.
— John D. Rockefeller
 
dark-green-green-leaves-succulent-plant-2895479-klein.jpg
 

Mijn visie op ondernemen

 

Ondernemerschap is maatwerk

Waar sommigen geloven dat échte ondernemerschap iets is waar je mee geboren bent, geloof ik dat íedereen kan ondernemen, maar dat de manier waarop we daarin succesvol zijn verschillend is. Ondernemen gaat erover ‘iets van waarde in de wereld brengen en dit op zo’n manier doen dat je dit ook op lange termijn kunt volhouden’. Hóe je dat aanpakt, dat is afhankelijk van je persoonlijkheid, de talenten die je bezit en de ambities die je hebt. Er is simpel gezegd niet 1 type ondernemer. Veel groeiprogramma’s wel zo geschreven, dat ze passen bij ‘de gemiddelde ondernemer’. Wie is er ‘gemiddeld’?

Duurzaam ontwikkelen

Dat ‘lange termijn volhouden’ zit’m enerzijds in het feit dat wat je doet onderaan de streep meer geld oplevert dan dat het kost, lees: financiële winst. En anderzijds dat de manier waarop je onderneemt je ook inspireert en energie geeft. Niets zo vervelend als bakken met geld verdienen, maar elke dag hartstikke ongelukkig zijn. Trust me, I’ve been there. Dat betekent dat ik niet meewerk aan quick fixes en standaard oplossingen, maar áltijd doorvraag naar de persoonlijke motivatie bij zakelijke vraagstukken. Hoe zorgen de stappen die je als ondernemer zet voor meer persoonlijk geluk?

Groeien doet eerst pijn

Groeien doet per definitie pijn. Niemand kan springen zonder eerst door de knieën te zakken. Paradoxaal genoeg zal je om hoger te komen, eerst lager moeten gaan. Je zult eerst op iets moeten toegeven, voor het vrijmaken van tijd/ruimte/geld/energie, om vervolgens de gewenste groei te realiseren. De kunst en mijn vak deze paradoxale periode zo efficiënt en effectief mogelijk door te komen, zodat jouw bedrijf snel en soepel groeit.

 

Ben je nieuwsgierig naar
de groeikansen in jouw situatie?

 
 
aaron-burden-t8MgrNitecE-unsplash.jpg