Zakelijk en persoonlijk keuzes maken die goed voelen én goed zijn.

Niet hoe het hoort, maar hoe het werkt voor jou.

Ik help je.

Door persoonlijke coaching of in een workshop. 

Rust en richting in je bedrijf.

Het Business Model Canvas helpt je om deze keuzes te maken en prioriteiten te stellen. Zodat ondernemen geen ‘moetje’ wordt, maar een middel om te doen wat je écht leuk vindt. Leer hoe je deze tool inzet voor elke verbetering van je business.

Grip op de chaos in je hoofd.

Misschien herken je de interne tweestrijd. Letterlijk zeg je soms “Aan de ene kant wil ik dit, maar aan de andere kant wil ik dat”. Door te onderhandelen met jezelf, ontdek je hoe je de juiste keuzes maakt. Zodat je weer in beweging komt en jij jouw hart volgt, zonder je verstand te verliezen.

De Borrelplank.

Omdat je wel trek hebt aan iets lekkers, maar niet direct een heel bord vol eten wilt. Netwerken new-style. Voorbij de visitekaartjes in gesprek met elkaar. Prikkelende vragen. Over de zachte kant van ondernemen. Over groei en bloei, zonder poespas. 

 

Vuurtje op Vrijdag.

Meld je aan voor het Vuurtje op Vrijdag. Onregelmatig stuur ik op vrijdag een klein vuurtje naar je mailbox. Een kort berichtje dat ondernemen op je eigen, persoonlijke wijze stimuleert. 

Liesbeth Oerlemans: "Ik had behoefte aan meer richting, zodat ik beter kan beslissen wat ik wel en niet doe. Mijn businessplan heb ik vernieuwd, omdat er in loop van de tijd andere activiteiten bij zijn gekomen. Ik heb bewuste keuzes gemaakt en dat heeft geresulteerd in nieuwe projecten waar ik mee ga starten."
Jeroen Schalk: "In m’n hoofd zitten doorlopend ideeën om te groeien. Wat ik soms lastig vind, is om ideeën te vertalen naar concrete plannen. Het Canvas-model helpt me om een hele wirwar aan ideeën rustig te laten landen. Ik heb nu veel duidelijker voor ogen wie/wat ik nodig heb en welke stappen ik als eerste moet zetten om m’n plannen uit te voeren."
Marion Wenting: "Ik heb meer inzicht in mijn bedrijf en zie meer mogelijkheden voor groei en ontwikkeling. Het belangrijkste is dat ik meer vertrouwen heb gekregen in de unieke coachmethode die ik hanteer."
Lees hier meer ervaringen van samenwerken met mij.