WORKSHOP donderdag 1 maart
Vind de groeirichting van je bedrijf

De meest gebruikte startup-tool is voor élk type onderneming een basis tool. Het Business Model Canvas (BMC) helpt je om deze keuzes te maken en prioriteiten te stellen. Zodat je ontdekt wat de groeirichting is van je bedrijf en hoe je die groei kunt realiseren.

Lees meer over de workshop.

 

NIEUWSBRIEF Vuurtje op vrijdag

Meld je aan voor het Vuurtje op Vrijdag. Onregelmatig stuur ik op vrijdag een klein vuurtje naar je mailbox. Een kort berichtje dat ondernemen vanuit je eigen natuur stimuleert. Geen spam, I promise. Daar word ik zelf ook niet blij van.

1 op 1 coaching Ondernemerschap

Je bent al een tijdje onderweg, maar merkt dat het ngo steeds veel moeite kost om je bedrijf te laten draaien. Twijfel en onzekerheid komen om de hoek kijken. Hoe langer je er over na denkt, des te moeilijker vind je het om jezelf te motiveren er toch vol voor te gaan. Kan het niet anders? Vast!

Lees meer over 1 op 1 coaching.

 

1 op 1 begeleiding bedrijfsstrategie

Als je dagelijks IN je bedrijf werkt, is het lastig weer de hoofdlijnen scherp te krijgen en te ontdekken waar kansen en groeimogelijkheden liggen.
We gaan samen scherp stellen op je ambities en je bedrijf weer in lijn brengen met dat wat voor jou belangrijk is. Zodat je bedrijf verder groeit, maar nog steeds past bij wie jij bent.

Lees meer over de strategie sessie.

 
Liesbeth Oerlemans: "Ik had behoefte aan meer richting, zodat ik beter kan beslissen wat ik wel en niet doe. Mijn businessplan heb ik vernieuwd, omdat er in loop van de tijd andere activiteiten bij zijn gekomen. Ik heb bewuste keuzes gemaakt en dat heeft geresulteerd in nieuwe projecten waar ik mee ga starten."
Jeroen Schalk: "In m’n hoofd zitten doorlopend ideeën om te groeien. Wat ik soms lastig vind, is om ideeën te vertalen naar concrete plannen. Het Canvas-model helpt me om een hele wirwar aan ideeën rustig te laten landen. Ik heb nu veel duidelijker voor ogen wie/wat ik nodig heb en welke stappen ik als eerste moet zetten om m’n plannen uit te voeren."
Marion Wenting: "Ik heb meer inzicht in mijn bedrijf en zie meer mogelijkheden voor groei en ontwikkeling. Het belangrijkste is dat ik meer vertrouwen heb gekregen in de unieke coachmethode die ik hanteer."
Lees hier meer ervaringen van samenwerken met mij.