Vind rust en richting voor de groei van je bedrijf

De meest gebruikte startup-tool is voor élk type onderneming een basis tool. Het Business Model Canvas helpt je om deze keuzes te maken en prioriteiten te stellen. Zodat ondernemen geen ‘moetje’ wordt, maar een middel om te doen wat je écht leuk vindt.

Samen aan de slag en werken aan het beste business model… voor jou.

Tijdens deze workshop maak je kennis met het Business Model Canvas. Met oefeningen en opdrachten neem je je bedrijf grondig onder de loep, ontdek je waar je kansen liggen en wat je écht met je onderneming wilt.

Het is de opstap naar je eigen businessplan: effectief, reëel en op één A4’tje. Beloofd. In de workshop bouw je een duidelijk fundament voor je bedrijf. Hiermee kun je richting bepalen en daadkrachtig keuzes maken.

Welke vragen beantwoorden we tijdens de workshop?

•   Wat is het Business Model Canvas? En waarom is dit de ideale tool om een businessplan voor mijn bedrijf te maken?
•   Hoe kan ik de kennis van het Business Model Canvas helemaal zelf toepassen op mijn eigen bedrijf?
•   Strategische plannen maken en werken op basis van een businessplan… hoe je dit eigenlijk?
•   En hoe kan ik een business model en/of businessplan maken voor een specifieke dienst, product of campagne?

De workshop is in Utrecht, prima bereikbaar met ov en auto. Vanzelfsprekend is er voor koffie, thee en wat lekkers gezorgd.

Voor wie is de workshop Business Model Canvas bedoeld?

•   Voor zelfstandig ondernemers die een stap verder willen met hun bedrijf of juist een specifiek product.
•   Voor ondernemers die scherp willen krijgen waar hun kansen en risico's liggen.
•   Voor wie al een tijd twijfelt over waar zijn/haar onderneming heen moet, maar niet goed weet waar en hoe te beginnen.
•   En voor ondernemers die bruisen van de ideeën, en het hierdoor lastig vinden om prioriteiten te stellen en keuzes te maken.

Welke investering hoort bij deze workshop?

200,– excl. 21% btw. En een ochtend van je tijd waarin we met een kleine groep ondernemers in een prettige setting samen werken aan het verhelderen van je business model. Zodat je nadien met meer rust en een heldere richting verder kunt werken aan de groei van je bedrijf.

Vind je het fijn om juist persoonlijke begeleiding te krijgen? Ontdek wat de strategiesessies voor je kunnen betekenen.

What’s in it for you?

•   Onderdeel zijn van een kleine groep van collega-ondernemers, dus veel waardevolle voorbeelden uit de praktijk.
•   Inzicht in de theorie van het Business Model Canvas – en dus de basis van je eigen businessplan voor écht iedere situatie.
•   Vanaf nu vind jij áltijd zelf een antwoord op jouw strategische vragen. 

En… wat denk je?

Voel je het al kriebelen? Of twijfel je nog een beetje? Bel of mail me eens, dan beantwoord ik al je vragen. No strings attached, uiteraard. :-)

Locatie: Oorsprongpark 7, Utrecht, goed bereikbaar met auto, OV en fiets
Tijdstip: tussen 9:30 - 12:00u
Aantal deelnemers: 2 - 4
Datum: 14 sept


Zij gingen je voor:

Jeroen Schalk: "In m’n hoofd zitten doorlopend ideeën om te groeien. Wat ik soms lastig vind, is om ideeën te vertalen naar concrete plannen. Het Canvas-model helpt me om een hele wirwar aan ideeën rustig te laten landen. Ik heb nu veel duidelijker voor ogen wie/wat ik nodig heb en welke stappen ik als eerste moet zetten om m’n plannen uit te voeren."

Liesbeth Oerlemans: "Ik had behoefte aan meer richting, zodat ik beter kan beslissen wat ik wel en niet doe. Mijn businessplan heb ik vernieuwd, omdat er in loop van de tijd andere activiteiten bij zijn gekomen. Ik heb bewuste keuzes gemaakt en dat heeft geresulteerd in nieuwe projecten waar ik mee ga starten."

Gerda Zantema: "Heleen het heel goed uit te leggen, ook vanuit verschillende perspectieven, zodat iedereen zijn of haar essentie eruit kan halen. Door de oefeningen met elkaar, en de ruimte voor interactie, is het een erg leerzame workshop met veel nieuwe inzichten."

Lees meer ervaringen.