Met veel plezier begeleid ik zelfstandigen bij het ontwikkelen van een bedrijf dat past bij wie ze zijn. Lees hier enkele ervaringen van samenwerken met mij. Neem vrijblijvend contact met me op om te ontdekken of ik ook jou kan helpen met het maken van de juiste keuzes.

 

"Het belangrijkste is dat ik meer vertrouwen heb gekregen."

— Marion Wenting
Advaida Mental Coaching

"Ik heb meer inzicht in Advaida en zie meer mogelijkheden voor groei en ontwikkeling. Het belangrijkste is dat ik meer vertrouwen heb gekregen in de unieke coachmethode die ik hanteer.

Alle aspecten van mijn bedrijf zijn aan bod gekomen en hadden allen een effect tot handelen en bewustwording. De tip, een evaluatie over de lange termijn impact bij klanten, had toch wel het grootste effect.

Heleen stelt de juiste vragen en straalt rust uit. Deze training is een aanrader voor iedereen die stappen wil zetten met zijn/haar bedrijf."

 

“Verrassend en concreet.”

"Ik heb Heleen leren kennen als een betrokken coach met een verrassende en op maat gemaakte aanpak. Ze haalt precies die punten uit je verhaal waar het om draait.
Met haar goede geheugen houdt ze je (soms veel) later een eigen uitspraak voor, waardoor iets op zijn plek valt. Verder kenmerkt de aanpak zich door weinig theorie(ën) en veel praktijk/doen. Heleen heeft voor mij zeker verschil gemaakt!"

— Hugo Slootweg
Interim Bedrijfsjurist

 

"Ik heb nu duidelijker voor ogen wie/wat ik nodig heb."

— Jeroen Schalk Tekstschrijver

"In m’n hoofd zitten doorlopend ideeën om te groeien. Bijvoorbeeld online cursussen ontwikkelen voor zzp’ers en mkb. Wat ik soms lastig vind, is om ideeën te vertalen naar concrete plannen. Heleen heeft mij aangeboden om samen het Business Model Canvas toe te passen op mijn onderneming, om zo antwoord te krijgen op de belangrijke vragen. Het Canvas-model helpt me om een hele wirwar aan ideeën rustig te laten landen. Ik heb nu veel duidelijker voor ogen wie/wat ik nodig heb en welke stappen ik als eerste moet zetten om m’n plannen uit te voeren."

 

“Enthousiast en stimulerend.”

"Heleen geeft duidelijke informatie en oefeningen om het model te gebruiken. Heleen doet dit op enthousiaste en stimulerende wijze en in duidelijke stappen. Ze sluit aan bij de deelnemers, kan goed luisteren en signaleren. Heleen is een open en warme persoon. Ze is oprecht blij met inzichten en stappen van deelnemers."

— Norah Haagsma
Begeleider bij Professionals NAH bv

 

“Gedreven en creatief.”

"Heleen is een professioneel, positief, gedreven en accuraat persoon. Ze heeft enorm commercieel inzicht en een flinke dosis creativiteit. Het was dan ook een plezier om met haar samen te werken."

— Annemarie de Graaf
Content Marketeer FrieslandCampina

"Stimuleert en geeft ruimte voor je eigen manier en eigen tempo." 

Liesbeth Oerlemans.png

— Liesbeth Oerlemans
Klinisch Epidemioloog

"Heleen stelt zinnige vragen en geeft je ook de ruimte om het op je eigen manier en eigen tempo te doen. Ze staat open voor jouw verhaal en dat stimuleert. Mijn businessplan heb ik vernieuwd, omdat er in loop van de tijd andere activiteiten bij zijn gekomen.

Ik had behoefte aan meer richting, zodat ik beter kan beslissen wat ik wel en niet doe. En dan helpt het om dat te doen aan de hand van het Business Model Canvas.

Als je graag samenwerkt met iemand die oprecht interesse heeft in mensen en je activiteiten kan ik je Heleen aanraden. Voor mij is de samenwerking het aspect dat er het meeste uitspringt. Je blijft bij Heleen gelukkig de baas over je eigen bedrijf.

Ik heb bewuste keuzes gemaakt en dat heeft geresulteerd in nieuwe projecten waar ik mee ga starten. Dank je wel Heleen voor je hulp en last but not least je betrokkenheid."

 

"Heleen brengt verdieping en maakt theorie praktisch toepasbaar."

— Theo Wenting
Trappenmakelaar

"Het Business Model Canvas kan je ook uit een boek leren. Heleen helpt je de inhoud praktisch toepasbaar te maken. Op een gezellige informele manier hebben we een serieus onderwerp benaderd en verdieping aangebracht. 
Door een nieuw begrip, Trappenmakelaar, lukt het me nu mijn diverse werkzaamheden onder één noemer aan te bieden."

 

“Scherpzinnig!”

"Alle lof voor Heleen, die ons zeer professioneel geholpen heeft bij het opzetten van het marketing plan en fantastisch advies heeft gegeven over de opzet van onze site.
Kernwoorden: professioneel, scherpzinnig en een zeer prettige persoonlijkheid."

— Monique de Boer
Breinbereiders * Veerkracht bij verandering

 

“Leerzaam, gericht op essentie.”

"Heleen weet de stof heel goed uit te leggen, ook vanuit verschillende hoeken, zodat iedereen zijn of haar essentie eruit kan halen. Door de oefeningen met elkaar, en de ruimte voor interactie, wordt het een erg leerzaam traject met veel nieuwe inzichten voor iedereen."

— Gerda Zantema
POS Specialist

 

“Heldere communicatie.”

"Samenwerken met Heleen is voor mij als vormgever erg prettig. Ze communiceert helder en weet goed wat ze voor ogen heeft. Haar topideeën en positieve benadering hebben tot veel mooie projecten geleid waar we met veel plezier aan hebben gewerkt."

— Cindy van de Ven
Illustratief ontwerper Imagus