Heleen Moes
Heleen Moes
~ MET ZIEL EN ZAKELIJKHEID ONDERNEMEND ~
 

Hier en op LinkedIn lees je de ervaringen van ondernemers waar ik de laatste jaren onder andere mee samenwerkte.

 

“Scherpzinnig!”

"Alle lof voor Heleen, die ons zeer professioneel geholpen heeft bij het opzetten van het marketing plan en fantastisch advies heeft gegeven over de opzet van onze site.
Kernwoorden: professioneel, scherpzinnig en een zeer prettige persoonlijkheid."

— Monique de Boer
Breinbereiders * Veerkracht bij verandering

 

"Het belangrijkste is dat ik meer vertrouwen heb gekregen."

"Ik heb meer inzicht in Advaida en zie meer mogelijkheden voor groei en ontwikkeling. Het belangrijkste is dat ik meer vertrouwen heb gekregen in de unieke coachmethode die ik hanteer.

Alle aspecten van mijn bedrijf zijn aan bod gekomen en hadden allen een effect tot handelen en bewustwording. De tip, een evaluatie over de lange termijn impact bij klanten, had toch wel het grootste effect.

Heleen stelt de juiste vragen en straalt rust uit. Ze is absoluut een aanrader voor iedereen die stappen wil zetten met zijn/haar bedrijf."

— Marion Wenting
Advaida Mental Coaching

 

“Verrassend en concreet.”

"Ik heb Heleen leren kennen als een betrokken coach met een verrassende en op maat gemaakte aanpak. Ze haalt precies die punten uit je verhaal waar het om draait.
Met haar goede geheugen houdt ze je (soms veel) later een eigen uitspraak voor, waardoor iets op zijn plek valt. Verder kenmerkt de aanpak zich door weinig theorie(ën) en veel praktijk/doen. Heleen heeft voor mij zeker verschil gemaakt!"

— Hugo Slootweg
Interim Bedrijfsjurist

 

"Ik heb nu duidelijker voor ogen wie/wat ik nodig heb."

"In m’n hoofd zitten doorlopend ideeën om te groeien. Bijvoorbeeld online cursussen ontwikkelen voor zzp’ers en mkb. Wat ik soms lastig vind, is om ideeën te vertalen naar concrete plannen. Met het Business Model Canvas hebben we antwoord gekregen op de belangrijke vragen. Het model helpt me om een hele wirwar aan ideeën rustig te laten landen. Ik heb nu veel duidelijker voor ogen wie/wat ik nodig heb en welke stappen ik als eerste moet zetten om m’n plannen uit te voeren."

— Jeroen Schalk
Contentstrateeg

 

“Doortastend en legt snel verbanden”

"Met Heleen bracht ik mijn business helder in beeld met het Business Model Canvas. Heleen kan goed luisteren, is enthousiast, verplaatst zich gemakkelijk in jou als ondernemer en in jouw opdrachtgevers. Ze is doortastend, legt snel verbanden en geeft praktische tips. Met haar input kan ik zeker verdere stappen nemen. Veel zin in!"

— Monice Janson
Typografisch Ontwerper

 

"Stimuleert en geeft ruimte voor je eigen manier en eigen tempo." 

"Heleen stelt zinnige vragen en geeft je ook de ruimte om het op je eigen manier en eigen tempo te doen. Ze staat open voor jouw verhaal en dat stimuleert. Mijn businessplan heb ik vernieuwd, omdat er in loop van de tijd andere activiteiten bij zijn gekomen.

Ik had behoefte aan meer richting, zodat ik beter kan beslissen wat ik wel en niet doe. En dan helpt het om dat te doen aan de hand van het Business Model Canvas.

Als je graag samenwerkt met iemand die oprecht interesse heeft in mensen en je activiteiten kan ik je Heleen aanraden. Voor mij is de samenwerking het aspect dat er het meeste uitspringt. Je blijft bij Heleen gelukkig de baas over je eigen bedrijf.

Ik heb bewuste keuzes gemaakt en dat heeft geresulteerd in nieuwe projecten waar ik mee ga starten. Dank je wel Heleen voor je hulp en last but not least je betrokkenheid."

— Liesbeth Oerlemans
Klinisch Epidemioloog

 

"Heleen brengt verdieping en maakt theorie praktisch toepasbaar."

"Het Business Model Canvas kan je ook uit een boek leren. Heleen helpt je de inhoud praktisch toepasbaar te maken. Op een gezellige informele manier hebben we een serieus onderwerp benaderd en verdieping aangebracht. 
Door een nieuw begrip, Trappenmakelaar, lukt het me nu mijn diverse werkzaamheden onder één noemer aan te bieden."

— Theo Wenting
(nu dus 😉) Trappenmakelaar

 
 

Ben je nieuwsgierig naar
de groeikansen in jouw situatie?

 
 
aaron-burden-t8MgrNitecE-unsplash.jpg