Loop je ergens in vast (een plan, een idee, een...wat dan ook) en weet je even niet meer hoe je in beweging komt? Weet je dat je íets moet doen om vooruit te komen, maar weet je niet wat te doen of waar te beginnen? Zou je graag even met iemand van gedachten willen wisselen om zo weer even in beweging te komen?

Geef dan nu jezelf frisse blik en frisse lucht cadeau.

Tijdens onze wandeling help ik je met het ontwarren van je huidige situatie en ontdek je welke eerste stap je kunt zetten om weer vooruit te komen. 
Soms is het even fijn als iemand anders met je meekijkt naar je situatie. Iemand die er niet middenin zit, maar van buitenaf een frisse blik kan werpen. 

Waarom wandelen?

We zitten al genoeg op een dag, aan ons bureau, in de auto of op de bank. Daarom nodig ik je uit voor een wandeling. Lekker door de stad of in het bos, net wat je wenst. De omgeving Utrecht heeft voldoende mogelijkheden en ligt centraal in het land.

Is Utrecht toch te ver? Mijn frisse blik is ook op afstand beschikbaar. We kunnen samen wandelen zonder dat we op dezelfde plek zijn. Headset op of van die dopjes in je oren en we bellen elkaar. Jij loopt op jouw favoriete plek en ik op die van mij.

Geïnteresseerd? Plan dan via deze link een afspraak in. 

Wat kost een frisse blik gesprek?

Helemaal niets. Het is mijn cadeau aan jou. Omdat we allemaal wel eens een goed gesprek kunnen gebruiken, om daarna weer lekker aan de slag te gaan!


Al een paar jaar plan ik mijn telefonische afspraken zo in, dat ik ze al wandelend kan doen. En het bevalt super goed. Niet alleen kom je zo aan je dagelijkse portie beweging, maar tijdens het wandelen heb je een scherpere blik. Je bent ook nog eens veel creatiever.

Bekijk deze TedTalk (3 min) en wellicht plan jij jouw afspraken in het vervolg ook anders!

 

“Verrassend en concreet.”

[coaching] Ik heb Heleen leren kennen als een betrokken coach met een verrassende en op maat gemaakte aanpak. Ze haalt precies die punten uit je verhaal waar het om draait.
Met haar goede geheugen houdt ze je (soms veel) later een eigen uitspraak voor, waardoor iets op zijn plek valt. Verder kenmerkt de aanpak zich door weinig theorie(ën) en veel praktijk/doen. Heleen heeft voor mij zeker verschil gemaakt!

— Hugo Slootweg
Interim Bedrijfsjurist

“Scherpzinnig!”

[advies] Alle lof voor Heleen, die ons zeer professioneel geholpen heeft bij het opzetten van het marketing plan en fantastisch advies heeft gegeven over de opzet van onze website.
Kernwoorden: professioneel, scherpzinnig en een zeer prettige persoonlijkheid. 

— Monique de Boer
Breinbereiders * Veerkracht bij verandering

Iets meer over mij:

Ik ben het type dat overal mogelijkheden ziet en de meest uiteenlopende zaken aan elkaar weet te verbinden. Als een kameleon kan ik me inleven in jouw wereld, óf dat van jouw klanten. Vanuit die verschillende perspectieven help ik je een weg te creëren en jouw verlangen te volgen, je dromen en ambities te realiseren. Ik help je los te komen van jouw vaste manier van denken en doen.

Zodat je weer in beweging komt
en ontdekt hoe je jouw hart volgt,
zonder je verstand te verliezen.