Heleen_Moes.png

Ik help ZP en MKB bij het opzetten van nieuwe of het aanscherpen van bestaande bedrijfsconcepten.

Dit kan al vanaf een enkele strategie sessie of ondersteuning bij het gehele traject van idee tot implementatie. 

Als sparringpartner zet je me in op de voor jou cruciale momenten. We bepalen dan gezamenlijk de strategie op hoofdlijnen, waarna je zelf verder kan en de details uitwerkt. Je business blijft hierdoor in beweging en de plannen stranden niet langer. Een idee is namelijk pas een goed idee als je het uitvoert. Dat kan je vanaf nu echt doen. 

Wil je meer uit handen geven?

Schakel me dan in als project leider. Dan help ik je niet alleen met het maken van de plannen, maar ook met de uitvoering. Je hebt tijdelijk extra mankracht beschikbaar, zodat jij je handen vrij houdt voor de dagelijkse gang van zaken. 

 

Wanneer en hoe ben ik van waarde voor je?

Als het goed gaat, maar voelt dat het beter kan. Het lukt je nog niet om de vinger op de zere plek te leggen. Ik help je helder te krijgen wat de ambities zijn die achter dat gevoel schuil gaan en wat ervoor nodig is ze te realiseren. 

Strateeg, adviseur en coach. Vanuit verschillende rollen ondersteun ik jou of je team. Vaak start ik als strateeg en brengen we in kaart hoe je de ambities realiseert. Daarna ondersteun ik als coach bij in het doorvoeren van de verbeteringen.

Marketing, sales, concept- en bedrijfsontwikkeling. Dat zijn de gebieden waar ik goed in ben en je graag verder op weg help. Gericht op zoek naar kansen, ze zelf creëren en/of ontdekken hoe je meer waarde haalt uit dat wat er al is. Nu én later. Gaande weg ontwikkel je wellicht een nieuwe kijk op ondernemen en je eigen rol binnen het bedrijf. Je zal niet de eerste zijn. 

 

Wat voor type ik ben?

Ik heb een creatieve geest met een zakelijk instinct. Die combinatie zorgt ervoor dat ik altijd wegen weet te vinden om iets tóch voor elkaar te krijgen. Oplossingen die goed zijn voor je klant én voor jou.

Ik weet feilloos hoofdlijnen en details aan elkaar te verbinden, waardoor theorie en praktijk goed op elkaar aansluiten. We gaan dus voor realistisch, concreet en praktisch toepasbaar.

Mijn stijl is motiverend en coachend. Verwacht een compliment, stok achter de deur en vriendelijke schop onder je kont, als dat nodig is. Ik verplaats me eenvoudig in jou óf jouw klanten om vanuit dat perspectief de case uit te werken.

 

Wie zijn mijn klanten?

Freelancers die andere type opdrachtgever en/of opdrachten willen aantrekken en werken aan een herpositionering van zichzelf en de waarde die ze leveren. 

Zelfstandig ondernemers die op zoek zijn naar verbetering (bv efficiënter, effectiever) van hun huidige marketing of bedrijfsstrategie.

MKB'ers die door het verhelderen en aanscherpen van de bedrijfsstrategie de verschillende processen (marketing, verkoop, productie) binnen het bedrijf op één lijn krijgen.

 

Wat is mijn ervaring?

Ik heb ruim 10 jaar gewerkt in marketing en sales banen in de corporate en start-up wereld, voordat ik de stap naar zelfstandige maakte. Ik begon als vertegenwoordiger en groeide door als internationaal account manager. Ik switchte naar een start-up en genoot van de zeer korte lijnen en de grote mate van invloed op het succes. In deze periode is de ondernemer in mij wakker geworden en kreeg ik een nieuwe kijk op mijn carrière. 

De stap naar zelfstandig ondernemerschap was niet groot. Ik bel dol op avontuur en zo zie ik ook deze ontwikkeling. Ik ervaar de vrijheid om mijn werk in te richten zoals dat voor mij het beste past. Met vaste opdrachtgevers, 1 op 1 begeleiding, korte én langere termijn samenwerkingen. Die afwisseling maakt het voor mij boeiend en zorgt dat ik breed ontwikkeld ben.

Merken waar ik voor gewerkt:

 

Hoe ervaren anderen het samenwerken met mij?

“Scherpzinnig!”

Breinbereiders.jpg

Alle lof voor Heleen, die ons zeer professioneel geholpen heeft bij het opzetten van het marketing plan en fantastisch advies heeft gegeven over de opzet van onze website.
Kernwoorden: professioneel, scherpzinnig en een zeer prettige persoonlijkheid. 

— Monique de Boer
Breinbereiders * Veerkracht bij verandering

"Baas over je eigen bedrijf!"

Liesbeth+Oerlemans.png

Als je graag samenwerkt met iemand die oprecht interesse heeft in mensen en je activiteiten kan ik je Heleen aanraden. Voor mij is de samenwerking het aspect dat er het meeste uitspringt. Je blijft bij Heleen gelukkig de baas over je eigen bedrijf.

 Liesbeth Oerlemans
Klinisch Epidemioloog

Meer ervaringen lees je hier.

 

Wil je weten of ik jou kan helpen?

Stuur een e-mail of laat hieronder een bericht achter en ik neem contact met je op. 

Naam *
Naam
 

Business concepten waar ik zelf aan werk:

Natuurlijk ondernemerschap

Niet hoe het hoort, maar je business runnen op een manier die past bij wie jij bent. 
Benut je natuurlijke overtuigingskracht in je marketing. Werk vanuit een business model die een perfect fit is met wat je van nature goed kan én je energie geeft.

Zodat je meer ontspannen gaat ondernemen, weer plezier hebt in wat je doet en de vrijheid ervaart waarvoor je bent gaan ondernemen in the first place.

School voor ondernemers

Bij de School voor Ondernemers helpen we zp'ers een business te ontwikkelen waarbij ze minder afhankelijk worden van hun eigen beschikbare uren. Op basis van uurtje-factuurtje is je omzetplafond helder. 

Creative Souls Business Club

De Creative Souls Business Club is een laagdrempelige club voor eigenzinnige zp’ers die op zoek zijn naar inspiratie, praktische kennis en leuke contacten met gelijkgestemde ondernemers. Offline én online creëren we een levendig netwerk waar we in een vriendelijke en vertrouwde sfeer onze uitdagingen met elkaar bespreekbaar maken

What's the rush?

Op What's the rush? vind je iedere twee weken een nieuwe vlog en blog over doen wat je écht tof vindt, keuzes maken, omgaan met twijfel, successen vieren en tegenslag verwerken. Een openhartig en prikkelend een-tweetje van Jeroen Schalk en mij. 

 
Heleen Moes - KvK 59550600 - BTW NL104889172B01 tel + 31 6 34 97 41 48
Post: Padangstraat 64 3531 TD Utrecht - Bezoek: Oorsprongpark 7 Utrecht