Herken je dit?

Je wilt je geld verdienen op een manier waar jij je goed bij voelt. Zodat je niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst trots kunt zijn op wat je bereikt.

Je wilt meer continuïteit in je energie. De hoge pieken zijn fijn, maar die diepe dalen... daar wil je wel graag vanaf zijn. Op dit moment is het hollen of stilstaan en het breekt je steeds meer op. 

Het liefst reken je af met het gevoel geleefd te worden door je bedrijf of je klanten. Je wilt je bedrijf weer laten werken voor jou, in plaats van andersom. Waardoor je weer die vrijheid voelt, waarom je was gaan ondernemen in the first place.

Zaken doe je graag, maar wel zonder trucjes en andere maskers. Je wilt jezelf kunnen zijn, óok in jouw rol als ondernemer.

Je voelt dat er nog meer in zit, alleen lukt het je niet de vinger op de zere plek te leggen. Ook al ben je klaar met het werk dat niet helemaal past, ben je voorzichtig om zomaar nieuwe wegen in te slaan. 

Je wilt graag een aanbod die aansluit op waar jij goed in bent en wat jij leuk vind. Zodat het helemaal past bij waar jij voor staan. Je wilt graag ondernemen op een manier die past bij wie jij bent. Zodat je jezelf kunt zijn. 

 

En? Herken je een of meerdere gedachten?

Dan is het misschien tijd om op een andere manier te gaan ondernemen. Meer vanuit je eigen natuur. Op basis van waar jij goed in bent én plezier aan beleefd. Ontwikkelen van binnenuit. 

Niet meer doen wat hoort,
maar doen wat werkt voor jou.

Ondernemerschap wordt dan maatwerk. Zodat jij jezelf kunt zijn. En je producten of diensten, je marketing ... dus eigenlijk je hele bedrijf in lijn ligt met wie jij bent.

Je gaat dan meer ontspannen ondernemen. Vanuit rust en vertrouwen, bouwen aan een bedrijf dat werkt voor jou.

 
"Ik heb Heleen leren kennen als een betrokken coach met een verrassende en op maat gemaakte aanpak. Ze haalt precies die punten uit je verhaal waar het om draait." — Hugo Slootweg Interim Bedrijfsjurist
 

Veel gebruikte vragen voor meer inzicht zijn:

  • Waar verlangen ik eigenlijk naar? In mijn contact met klanten? In mijn samenwerkingen? Hoe wil ik me voelen?
  • Wat heb ik er voor nodig om dat te bereiken? Hoe zorg ik dat mijn werk en mijn bedrijf hierbij helpt?
  • Waar ben ik allemaal goed in? Wat is een aanpak die me goed ligt? Waaraan beleef ik veel plezier? Wat gaat eigenlijk als 'vanzelf'? Of moeiteloos?
  • Op welke manier is deze natuurlijk kracht van waarde voor anderen? Hoe kan ik mijn talenten meer benutten in mijn bedrijf?
  • Hoe verpak ik mijn waarde zodat een ander er gebruik van kan maken? Op welke manier ontwikkel ik mijn producten of diensten zodat ze blijven passen bij mij én ik er geld mee kan verdienen?
  • Hoe richt ik de marketingprocessen in zodat ik gebruik maak van mijn natuurlijk overtuigingskracht?
 

Wat heb je hier eigenlijk aan?

Hoewel je al vol vragen zit, vuur ik er nog een aantal meer op je af ;) Deze hoef je nu niet direct te beantwoorden, maar ze leiden wel naar een manier van ondernemen waarbij jij jezelf op nummer 1 zet. Niet je klanten. Niet het aantal nieuwsbrief inschrijvingen of je winst doelen. Maar je begint met jezelf. Elke keer weer.

Je ontwikkelt je bedrijf vanuit jezelf. In jouw tempo. Op basis van je natuurlijke kracht. Die is immers het sterkst.

 

En wat levert dat nu concreet op?

Je maakt krachtige keuzes die goed zijn voor jou en je bedrijf. Het zijn keuzes die passen bij wie je bent. Ze zorgen ervoor dat je bedrijf in lijn ligt met waar jij van nature goed in bent. Je bedrijf werkt voor jou.

Jij weet wat je energie geeft en wat je nodig hebt om met plezier te kunnen ondernemen. Je kunt je eigen flow creëren. Je gaat relaxter om met dat wat er komt. De fijne en de minder fijne dingen die horen bij het ondernemerschap. Afwijzingen krijgen we allemaal wel eens, maar je laat je niet meer ontmoedigen daardoor. 

Je hebt geleerd hoe jij jouw waarde kunt vormgeven, zodat het aantrekkelijk voor een ander is om je in te huren of je producten te kopen. Zonder daarbij pusherig of schreeuwerig te zijn. Juist door jezelf te zijn onderscheid jij je al voldoende. Je weet nu wat jou onderscheidt en hoe dit voor je werkt.

Vanuit rust en vertrouwen werk je aan de groei van je bedrijf. Je weet waar je staat, waar je naar toe wilt werken en hoe je dat kunt doen. Of het nu kleine ontwikkelingen zijn of grote, jij weet wat je nodig hebt om je ideeën met succes uit te voeren. Steady, stap voor stap. Jouw eigen tempo.

"Het belangrijkste is dat ik meer vertrouwen heb gekregen."
— Marion Wenting Advaida Mental Coaching

Wat kost het?

Ondernemerschap is maatwerk. Bij mij vind je geen standaard 1 op 1 trajecten voor een vaste prijs. Samen met jou kijk ik naar waar jij staat, wat je wilt bereiken en wat je daarvoor nodig hebt.

Dat wat we doen passen we aan naar dat waar het avontuur, of anders gezegd 'jouw ontwikkelproces' ;) het meeste baadt bij heeft. Hoewel jij uiteindelijk zelf de stappen zet, help ik jou de juiste stappen te vinden. Hierbij passen we het ritme aan, aan wat voor jou werkt. Soms kort. Soms lang. Soms snel. Soms traag. Net wat jij nodig hebt om verder te komen.

Onverdeelde aandacht voor jou en jouw bedrijf. 

Mijn 1 op 1 begeleiding is exclusief en intensief. Ik verwacht van jou dat jij het nodige doet om serieus werk te maken en prioriteit te geven aan je ontwikkeling. We hebben contact via telefoon, e-mail en we zien elkaar face-to-face. Afhankelijk  van wat er moet gebeuren, maken we specifieke afspraken. 

Wil je niet je ondernemerschap onder de loep nemen, maar alleen specifieke onderdelen van je bedrijf? Dat kan ook! Lees hier meer over sparren met mij.

 

"Heleen stimuleert en geeft ruimte voor je eigen manier en eigen tempo. Je blijft hierdoor écht baas in eigen bedrijf."
— Liesbeth Oerlemans Klinisch Epidemioloog

Wil je ontdekken of natuurlijk ondernemerschap voor jou een antwoord is dat past bij jouw vragen? Laat een bericht achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. 

 

Vertel hier iets over jezelf, je bedrijf en wat je graag wilt weten.
"Alle lof voor Heleen, die ons zeer professioneel geholpen heeft.
Kernwoorden: professioneel, scherpzinnig en een zeer prettige persoonlijkheid.
— Monique de Boer Breinbereiders

Lees hier meer ervaringen over samenwerken met mij.