Herken je dit?

Je wilt je geld verdienen op een manier waar jij je goed bij voelt. Zodat je niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst trots kunt zijn op wat je bereikt.

Je wilt meer continuïteit in je energie. De hoge pieken zijn fijn, maar die diepe dalen... daar wil je wel graag vanaf zijn. Op dit moment is het hollen of stilstaan en het breekt je steeds meer op. 

Het liefst reken je af met het gevoel geleefd te worden door je bedrijf of je klanten. Je wilt je bedrijf weer laten werken voor jou, in plaats van andersom. Waardoor je weer die vrijheid voelt, waarom je was gaan ondernemen in the first place.

Zaken doe je graag, maar wel zonder trucjes en andere maskers. Je wilt jezelf kunnen zijn, óok in jouw rol als ondernemer.

Je voelt dat er nog meer in zit, alleen lukt het je niet de vinger op de zere plek te leggen. Ook al ben je klaar met het werk dat niet helemaal past, je bent voorzichtig om zomaar nieuwe wegen in te slaan. 

Je wilt graag een aanbod die aansluit op waar jij goed in bent en wat jij leuk vind. Zodat het helemaal past bij waar jij voor staan. Je wilt graag ondernemen op een manier die past bij wie jij bent.

En? Herken je een of meerdere gedachten?

Dan is het misschien tijd om op een andere manier te gaan ondernemen. Ondernemen vanuit je eigen natuur. Op basis van waar jij goed in bent én plezier aan beleefd. Dat zijn jouw talenten die je inzet als basis voor een waardevol bedrijf.