Over mij.jpeg

Over mij

Ik ben Heleen Moes en vanuit CanvasLab begeleid ik jou als zelfstandig ondernemer bij het vinden en volgen van de juiste koers voor het realiseren van jouw ambities. En die ‘juiste koers’ dat is er eentje waarbij je met veel energie en plezier werkt aan de ontwikkeling van jouw bedrijf.

Energie en plezier ontstaat als jij jouw unieke talenten optimaal benut. Ondernemerschap is daarom ook maatwerk. Want je natuurlijke talenten zijn een waardevolle basis voor jouw bedrijf, jouw klanten. Bij mij vind je geen quick fix, maar werken we 1 op 1 intensief samen om werk te maken van jouw ambities als ondernemer. Voor zo kort of zo lang als jij het wilt.

In onze samenwerking tref je mijn verschillende kanten. Ik ben vaak scherp, creatief, commercieel, doelgericht, zacht, uitdagend. We ontmoeten elkaar in Utrecht, online of per telefoon. Net wat het beste werkt voor jou op dat moment. Die flexibiliteit past namelijk erg goed bij míjn talenten en de manier waarop ik het liefste werk.

Het Business Model Canvas helpt ons hierbij en verbindt alle belangrijke elementen van jouw bedrijf. Dit is één van de belangrijkste business tools die je helpt vanuit rust en vertrouwen een nieuwe koers te gaan varen. Samen werken we aan een heldere structuur en duidelijke kaders, zodat jij de juiste keuzes kunt maken.