Heleen Moes
Heleen Moes
~ MET ZIEL EN ZAKELIJKHEID ONDERNEMEND ~
 

Business Developer
in Utrecht

 
 
 
_DSF4939.jpg

over heleen

I’m a daydreamer! In no-time bedenk en doe ik nieuwe dingen. Van nature ben ik ontzettend nieuwsgierig en vind altijd een weg om iets te bereiken. Als kansen niet voorbij komen, dan creëer ik ze zelf. Vol enthousiasme stort ik me op nieuwe avonturen. Ook in het ondernemerschap.
Leer mij hier beter kennen.

 
 

ervaring

Ruim 15 jaar zijn mijn creatieve geest en zakelijke instinct de ultieme combinatie bij het ontwikkelen van succesvolle bedrijven, nieuwe producten en partnerships.
Strategie, marketing en sales is als drie eenheid vastgelegd in mijn DNA en vormen in alles wat ik doe de rode draad.
Ik verbind hierbij de persoonlijke en zakelijke kant van het ondernemen in mijn aanpak. Zodat we niet alleen slimme dingen doen, maar ons ook goed voelen in het ondernemersavontuur. Ik help anderen, maar zit ook zelf niet stil en werk (samen) aan verschillende bedrijven.
Ontdek hier waar ik op dit moment aan werk.

 
 

WAAR JE MIJ VOOR KUNT VRAGEN

Het meeste plezier haal ik uit strategische vraagstukken die koersbepalend zijn voor een bedrijf. De momenten waarop het nodig is om weer terug te gaan naar de kern. Deze te herijken en van daaruit een betere route bepalen die leidt tot de gewenste groei.

Mijn hart gaat sneller kloppen als ik mee mag denken en/of doen rondom marketing en sales activiteiten. Nieuwe producten/diensten ontwikkelen, merkidentiteiten ontrafelen en het in lijn brengen van processen met de kern van een organisatie.

Ben je zelfstandig ondernemer of heb je een MKB bedrijf en vind je lastig de juiste keuzes te maken voor de groei van jouw bedrijf? I’m your girl!
Lees hier hoe je met mij kunt samenwerken.

 
 

Wanneer gaan wij samenwerken
om jouw bedrijf te laten groeien?

 

klant ervaringen

 

“Na 1 dag had ik kraak helder waar ik vanaf wil in mijn bedrijf. Het klinkt misschien gek, maar ik weet nu beter waar ik mee wil stoppen, zodat er ruimte komt om de dingen te doen de nóg beter zijn.

Het voelt goed om die keuzes te maken, omdat ik me bewust ben van de positieve impact in de toekomst.”
Maaike van Kempen

“Heleen kan goed luisteren, is enthousiast, verplaatst zich gemakkelijk in jou als ondernemer en in jouw opdrachtgevers. Ze is doortastend, legt verbanden en geeft praktische tips. Met haar input kan ik verdere stappen nemen. Veel zin in!”
Monice Janson

Lees meer

 
Klantervaringen Heleen Moes.jpg