Heleen Moes
Heleen Moes
~ MET ZIEL EN ZAKELIJKHEID ONDERNEMEND ~

Zal ik even
met je meedenken?

bright-bulb-close-up-1166643-klein.jpg
 

Zoek je iemand die even met je meedenkt?

 

Over je bedrijf, je producten of diensten? Of misschien wil je graag je marketing aanscherpen. Neem gerust contact met mij op. Ik denk graag met je mee. Mijn kennis, ervaring en frisse blik helpen je om in korte tijd helder te krijgen wat de gewenste oplossing is en wat je kunt doen om dit te realiseren. 

 

hiermee kan ik je bijvoorbeeld helpen

  • Ik werk aan een nieuwe dienst, maar twijfel of ik hierin wel de juiste keuze maak.

  • Mijn marketingactiviteiten leveren relatief weinig op, wat kan ik anders doen?

  • Acquisitie blijft lastig, wat kan ik anders doen zodat ik vaker een opdracht krijg?

  • Ik heb veel ideeën voor een volgende stap in mijn bedrijf, maar welke kan ik het beste kiezen?

  • Social media is belangrijk, maar op dit moment doe ik van alles wat en kost het me veel tijd. Hoe kan ik het anders aanpakken?

Dit zijn maar enkele voorbeelden. Stuur me gerust een bericht om te ontdekken of ik je ook met jouw specifieke vraag kan helpen.

 

klant ervaringen

 

“In m’n hoofd zitten doorlopend ideeën om te groeien. Wat ik soms lastig vind, is om ideeën te vertalen naar concrete plannen. Met hulp van Heleen heb ik veel duidelijker voor ogen wie/wat ik nodig heb en welke stappen ik als eerste moet zetten om m’n plannen uit te voeren.“
Jeroen Schalk

“Op een gezellige informele manier hebben we een serieus onderwerp benaderd en verdere verdieping aangebracht. Door een nieuw begrip, Trappenmakelaar, lukt het me nu mijn diverse werkzaamheden onder één noemer aan te bieden.”
Theo Wenting

quote background.jpg

Hoe ziet het samen sparren eruit?

 

De vorm en de duur van ons contact is heel verschillend. Dit stemmen we af op basis van jouw vraag. Het kan zijn dat we aan een middag voldoende hebben. Of we plannen enkele sessies in een korte tijd. En soms vraagt iemand me een langere tijd mee te lopen en te begeleiden bij een grote verandering. We ontmoeten elkaar op een fijne plek en werken daar samen. We bellen of we treffen elkaar online via Skype. 
Alles kan. Het is afhankelijk van jouw vraag en hoe intensief je begeleid wilt worden. 

 

Wat zijn de kosten?

 

Dat is afhankelijk van wat jouw behoefte is. De vorm, de tijdsduur en de frequentie zijn uiteraard van invloed op de prijs. We beginnen daarom altijd vrijblijvend met een uitgebreide telefonische intake, zodat we helder krijgen wat precies je behoefte is. Op basis van ons gesprek doe ik je een voorstel per email. Je krijgt natuurlijk de tijd om ons gesprek te laten bezinken en het voorstel te overwegen. 

 

Wil je met mij sparren?
Plan dan een afspraak.

Wil je ontdekken of mij met sparren jou verder brengt? Neem dan gerust contact met me op. Dit kan via e-mail naar mail@heleenmoes.nl of bel me via 06 34 97 41 48. Wil je dat ik met jou contact opneem? Vul dan onderstaand formulier in en binnen 2 werkdagen hoor je van me

 

Stuur je bericht

 
Beschrijf kort waarover je wilt sparren:
 

klant ervaringen

 

“Alle lof voor Heleen, die ons zeer professioneel geholpen heeft bij het opzetten van het marketing plan en fantastisch advies heeft gegeven over de opzet van onze site. Kernwoorden: professioneel, scherpzinnig en een zeer prettige persoonlijkheid."
Monique de Boer

“Heleen kan goed luisteren, is enthousiast, verplaatst zich gemakkelijk in jou als ondernemer en in jouw opdrachtgevers. Ze is doortastend, legt verbanden en geeft praktische tips. Met haar input kan ik verdere stappen nemen. Veel zin in!”
Monice Janson

quote background.jpg