Heleen Moes
Heleen Moes
~ MET ZIEL EN ZAKELIJKHEID ONDERNEMEND ~

Strategisch
advies

above-art-background-733852-klein.jpg
 

Ben je de stip aan je horizon uit het zicht verloren?

 

De keuzes in de waan van de dag dragen substantieel bij aan hoe snel en soepel jij je gewenste groei realiseert. Vind je het moeilijk om keuzes te maken, weet je niet goed wat je wilt bereiken of hoe je de gewenste groei realiseert? Een helder beeld over waar je aan werkt en wat je wilt bereiken, helpt je om dagelijks de juiste keuzes te maken. Conflicteren je lange termijn plannen en je korte termijn keuzes?

Dan is het tijd om te kijken naar het grotere plaatje en te ontdekken wat de juiste strategie, oftewel de juiste route is om dit te realiseren. Misschien is het een kwestie van herijken van het bestaande. Misschien is het een moment om fundamentele keuzes te maken en het roer wellicht meer om te gooien om weer met de juiste energie en plezier te werken aan wat je wilt bereiken.

 

Zo kan ik je helpen

Samen maken we een cristal clear beeld van wat je wilt bereiken. Dit werken we zo concreet uit, dat de route er naar toe zich als het ware ontvouwt en we een logisch stappenplan definiëren. Met een stappenplan alleen kom je er helaas niet. De praktijk is weerbarstig en het is daarom zaak om niet alleen strategisch sterke keuzes te maken, maar ook te werken aan een heldere structuur, waardoor bij een verandering van de omstandigheden, je soepel kunt bij sturen.

Google Maps geeft je een alternatieve route als er stremmingen zijn, jij zult je eigen route moeten kunnen aanpassen om de vaart erin te houden. Het Business Model Canvas kan je hierbij als een dashboard zien, die je tijdig signalen geeft wanneer je welk element moet bijsturen. Ik help je hiermee bekend en gewend te raken, zodat jij je niet meer van de wijs laat brengen in de waan van de dag.

Soms is het nodig om eerst terug te keren naar de kern van je business, omdat in loop der tijd de dageljikse praktijk te ver is afgegleden van waar het daadwerkelijk om gaat. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een scherpe waardepropositie van je bedrijf, producten of diensten. Ook daarin begeleid ik je, zodat jij in de basis een sterk fundament hebt van waaruit jouw bedrijf de komende jaren met veel vertrouwen en zin stap-voor-stap verder groeit.

 

klant ervaringen

 
quote background.jpg

Hoe ziet strategisch advies eruit?

 

De vorm en de duur van ons contact is heel verschillend. Dit stemmen we af op basis van jouw vraag. Het kan zijn dat we aan een middag voldoende hebben. Of we plannen enkele sessies in een korte tijd. En soms vraagt iemand me een langere tijd mee te lopen en te begeleiden bij een grote verandering. We ontmoeten elkaar op een fijne plek en werken daar samen. We bellen of we treffen elkaar online via Skype. 
Alles kan. Het is afhankelijk van jouw vraag en hoe intensief je begeleid wilt worden. 

 

Wat zijn de kosten?

 

Dat is afhankelijk van wat jouw behoefte is. De vorm, de tijdsduur en de frequentie zijn uiteraard van invloed op de prijs. We beginnen daarom altijd vrijblijvend met een uitgebreide telefonische intake, zodat we helder krijgen wat precies je behoefte is. Op basis van ons gesprek doe ik je een voorstel per email. Je krijgt natuurlijk de tijd om ons gesprek te laten bezinken en het voorstel te overwegen. 

 

Wil je met mij samenwerken?

Wil je ontdekken ik jou verder kan helpen bij de strategie van jouw bedrijf? Neem dan gerust contact met me op. Dit kan via e-mail naar mail@heleenmoes.nl of bel me via 06 34 97 41 48. Wil je dat ik met jou contact opneem? Vul dan onderstaand formulier in en binnen 2 werkdagen hoor je van me

 

Stuur je bericht

 
Beschrijf kort waarover je advies wilt:
 

klant ervaringen

 
quote background.jpg