Herken je dit?

Je wilt je geld verdienen op een manier waar jij je goed bij voelt. Zodat je niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst trots kunt zijn op wat je bereikt.

Je wilt meer continuïteit in je energie. De hoge pieken zijn fijn, maar die diepe dalen... daar wil je wel graag vanaf zijn. Op dit moment is het hollen of stilstaan en het breekt je steeds meer op. 

Het liefst reken je af met het gevoel geleefd te worden door je bedrijf of je klanten. Je wilt je bedrijf weer laten werken voor jou, in plaats van andersom. Waardoor je weer die vrijheid voelt, waarom je was gaan ondernemen in the first place.

Zaken doe je graag, maar wel zonder trucjes en andere maskers. Je wilt jezelf kunnen zijn, óok in jouw rol als ondernemer.

Je voelt dat er nog meer in zit, alleen lukt het je niet de vinger op de zere plek te leggen. Ook al ben je klaar met het werk dat niet helemaal past, je bent voorzichtig om zomaar nieuwe wegen in te slaan. 

Je wilt graag een aanbod die aansluit op waar jij goed in bent en wat jij leuk vind. Zodat het helemaal past bij waar jij voor staan. Je wilt graag ondernemen op een manier die past bij wie jij bent.

En? Herken je een of meerdere gedachten?

Dan is het misschien tijd om op een andere manier te gaan ondernemen. Ondernemen vanuit je eigen natuur. Op basis van waar jij goed in bent én plezier aan beleefd. Dat zijn jouw talenten die je inzet als basis voor een waardevol bedrijf.

 
 

Natuurlijk ondernemerschap, wat levert dat op?

Je maakt krachtige keuzes die goed zijn voor jou en je bedrijf. Het zijn keuzes die passen bij wie je bent. Ze zorgen ervoor dat je bedrijf in lijn ligt met waar jij van nature goed in bent. Je bedrijf werkt voor jou.

Jij weet wat je energie geeft en wat je nodig hebt om met plezier te kunnen ondernemen. Je kunt je eigen flow creëren. Je gaat relaxter om met dat wat er komt. De fijne en de minder fijne dingen die horen bij het ondernemerschap. Afwijzingen krijgen we allemaal wel eens, maar je laat je niet meer ontmoedigen daardoor. 

Je hebt geleerd hoe jij jouw waarde kunt vormgeven, zodat het aantrekkelijk voor een ander is om je in te huren of je producten te kopen. Zonder daarbij pusherig of schreeuwerig te zijn. Juist door jezelf te zijn onderscheid jij je al voldoende. Je hebt helder wat jou onderscheidt en hoe dit van waarde is voor anderen.

Vanuit rust en vertrouwen werk je aan de groei van je bedrijf. Je weet waar je staat, waar je naar toe wilt werken en hoe je dat kunt doen. Of het nu kleine ontwikkelingen zijn of grote, jij weet wat je nodig hebt om je ideeën met succes uit te voeren. Steady, stap voor stap. Jouw eigen tempo.

"Het belangrijkste is dat ik meer vertrouwen heb gekregen."
— Marion Wenting Advaida Mental Coaching

Wil je weten hoe natuurlijk ondernemerschap jou helpt? Stuur een bericht en ik neem contact met je op.

Naam
Naam
Vertel hier iets over jezelf, je bedrijf en wat je graag wilt weten.
"Heleen stimuleert en geeft ruimte voor je eigen manier en eigen tempo. Je blijft hierdoor écht baas in eigen bedrijf."
— Liesbeth Oerlemans Klinisch Epidemioloog