Waar verlang jij naar
als ondernemer?

Wat zou er gebeuren als jij jezelf prominent op nummer 1 zet bij het ontwikkelen van jouw bedrijf? In je aanbod, je marketing en zelfs in je verkoopgesprekken. Zodat elke keuze die je maakt, elke stap die je zet helemaal klopt voor jou, jij je goed voelt en je bedrijf naadloos aansluit bij wie jij bent. Ondernemen op jouw eigen voorwaarden. Werken op jouw manier. Ben jij er klaar voor?

 
"Ik heb Heleen leren kennen als een betrokken coach met een verrassende en op maat gemaakte aanpak. Ze haalt precies die punten uit je verhaal waar het om draait."
— Hugo Slootweg Interim Bedrijfsjurist
"In m’n hoofd zitten doorlopend ideeën om te groeien. Wat ik soms lastig vind, is om ideeën te vertalen naar concrete plannen. Het Canvas-model helpt me om een hele wirwar aan ideeën rustig te laten landen. Ik heb nu veel duidelijker voor ogen wie/wat ik nodig heb en welke stappen ik als eerste moet zetten om m’n plannen uit te voeren."
— Jeroen Schalk Schalk Media
"Ik heb meer inzicht in mijn bedrijf en zie meer mogelijkheden voor groei en ontwikkeling. Het belangrijkste is dat ik meer vertrouwen heb gekregen in de unieke coachmethode die ik hanteer."
— Marion Wenting Advaida Mental Coaching
"Ik had behoefte aan meer richting, zodat ik beter kan beslissen wat ik wel en niet doe. Mijn businessplan heb ik sterk vernieuwd, omdat er in loop van de tijd andere activiteiten bij zijn gekomen. Ik heb bewuste keuzes gemaakt en dat heeft geresulteerd in nieuwe projecten waar ik mee ga starten."
— Liesbeth Oerlemans Klinisch Epidemioloog